Το coffeearound.gr προσφέρει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο για να μάθετε όλες τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες για να επιλέξετε που θα πιείτε τον επόμενο καφέ σας. Είτε πρόκειται για καφέ βλέποντας τη θέα της πόλης, ένα γρήγορο καφέ στο ταξίδι σας ή μια επιθυμία για special coffee σε μέρη που έχουν αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μέρος για εσάς.

1. Πάρτε Μέρος και Εσείς

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα καλύτερα σημεία για καφέ γύρω σας και όχι μόνο, μάθετε τα τελευταία νέα αλλά και προσφορές τους, πείτε μας τη γνώμη σας ή ακόμη προτείνετε μια επιχείρηση.

Μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα μέσω Facebook, Τwitter και Google ή πολύ απλά να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

2. Επωφεληθείτε από Προσφορές και Υπηρεσίες


Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας, αξιολογήστε, σχολιάστε, στείλτε μας σχετικές φωτογραφίες, δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς που διοργανώνουμε στα social media και κερδίστε μοναδικά δώρα.

Ακόμη, στις υπηρεσίες που θα βρίσκονται πολύ σύντομα κοντά σας είναι το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, η απευθείας ανταλλαγή μηνυμάτων με τα καταστήματα για μέγιστη εξυπηρέτηση, καθώς και το online shop όπου θα μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις τελευταίες προσφορές και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

 

Επιχειρήσεις

 3. Καταχωρήστε Δωρεάν την Επιχείρηση σας

Γνωρίζουμε πως οι επαγγελματίες στο χώρο του καφέ έχουν πολλά να πουν, και ακόμα περισσότερα να δείξουν. Με γεγονός την αφθονία του καφέ γύρω μας, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να ξεχωρίσουν.

Στον οδηγό μας πλέον θα κάνουν αυτό ακριβώς, προβάλοντας με τον πληρέστερο τρόπο τις ιδιαίτερες υπηρεσίες τους σε αυτούς που αναζητούν τον ιδανικό καφέ για κάθε περίσταση. Η δωρεάν καταχώρηση αφορά μόνο τις καταχωρήσεις που θα γίνουν την τρέχουσα δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας της ιστοσελίδας, οι οποίες και θα διατηρήσουν την δωρεάν προβολή για πάντα.

 4. Διατηρείστε τη Δική σας Σελίδα


Επεξεργαστείτε, ενημερώστε και εμπλουτίστε την σελίδα της επιχείρησης σας με κείμενα, video, photo gallery, social media, φόρμα επικοινωνίας για κρατήσεις και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Το σύστημα πλοήγησης που συνοδεύει το χάρτη μας θα κάνει τα υπόλοιπα για αυτούς που θα σας προτιμήσουν!

Ακόμα, μπορείτε να προωθείτε προϊόντα και προσφορές μέσω του shop μας αλλά και να ενημερώνεστε με αναλυτικά στατιστικά για τις πωλήσεις και τους επισκέπτες της σελίδας σας. Το σύστημα online κρατήσεων που θα προστεθεί σύντομα θα ολοκληρώσει την εμπειρία που θα προσφέρετε ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

Προβάλετε την επιχείρηση σας στο CoffeeAround.gr

Ξεκινήστε τώρα