Το coffeearound.gr προσφέρει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο για να επιλέξεις που θα πιεις τον επόμενο καφέ σου. Είτε πρόκειται για καφέ σε ένα αναπαυτικό καναπέ με θέα στην πόλη σας, ένα γρήγορο καφέ στο ταξίδι σας ή μια επιθυμία για special coffee σε μέρη που έχουν αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μέρος για εσάς μέσα από την ιστοσελίδα μας.

1. Πάρτε Μέρος και Εσείς

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα καλύτερα σημεία για καφέ γύρω σας και όχι μόνο, μάθετε τα τελευταία νέα αλλά και προσφορές τους, πείτε μας τη γνώμη σας ή ακόμη προτείνετε μια επιχείρηση.

Μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα μέσω Facebook και Twitter, ή πολύ απλά να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

2. Επωφεληθείτε από Δώρα και Προσφορές


Μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας, αξιολογήστε, σχολιάστε, στείλτε μας σχετικές φωτογραφίες, δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς που διοργανώνουμε στα social media και κερδίστε μοναδικά δώρα κάθε βδομάδα.

Ακόμη, στο Shop μας το οποίο θα βρίσκεται σύντομα κοντά σας, θα μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις τελευταίες προσφορές που σας ενδιαφέρουν, αλλά και να προμηθευτείτε διάφορα προϊόντα και αξεσουάρ γύρω από τον καφέ.

 

Επιχειρήσεις

 3. Καταχωρήστε την Επιχείρηση σας

Γνωρίζουμε πως οι επαγγελματίες στο χώρο του καφέ έχουν πολλά να πουν, και ακόμα περισσότερα να δείξουν. Με γεγονός την αφθονία του καφέ γύρω μας, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να ξεχωρίσουν.

Στον οδηγό μας πλέον θα κάνουν αυτό ακριβώς, προβάλοντας με τον πληρέστερο τρόπο τις ιδιαίτερες υπηρεσίες τους σε αυτούς που αναζητούν τον ιδανικό καφέ για κάθε περίσταση.

 4. Διατηρείστε τη Δική σας Σελίδα


Επεξεργαστείτε, ενημερώστε και εμπλουτίστε την σελίδα της επιχείρησης σας με κείμενα, video, photo gallery, social media, φόρμα επικοινωνίας για κρατήσεις και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Το σύστημα πλοήγησης που συνοδεύει το χάρτη μας θα κάνει τα υπόλοιπα για αυτούς που θα σας προτιμήσουν!

Ακόμα, μπορείτε να προωθείτε προϊόντα και προσφορές μέσω του shop μας αλλά και να ενημερώνεστε με αναλυτικά στατιστικά για τους επισκέπτες της σελίδας σας.

 

Προβάλετε την επιχείρηση σας στο CoffeeAround.gr

Ξεκινήστε τώρα